top of page

Frakt & Retur

Fraktinformation

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar. 

Alla smycken är handgjorda och tillverkade på beställning. Produktionstiden är cirka 2–5 arbetsdagar.

Sverige: Paket kommer fram cirka 1-5 arbetsdagar efter att det har skickats. Europa: Paket kommer fram cirka 4–15 arbetsdagar efter att det har skickats, beroende på destinationsland. Övriga världen: Paket kommer fram cirka 6–20 arbetsdagar efter att det har skickats, beroende på destinationsland.

Alla köp skickas med PostNord. Leveranstider är endast vägledande. Vi är inte ansvariga för eventuella förseningar orsakade av betalningstillstånd, tullklareringsprocesser eller andra oförutsedda aktiviteter. Du kan bli debiterad för skatter och avgifter om du bor utanför EU. Kontakta din lokala posttjänst för information.

Retur & Byte

För returer och byten, vänligen kontakta charlotte@charlottehedberg.se för vägledning. Du kan returnera eller byta ditt köp inom 30 dagar från att du mottagit produkten. För att returen ska accepteras måste varan vara oanvänd och inte skadad. Du betalar för returkostnaderna.

Återbetalningar görs till köparens kreditkort och det tar 5-10 arbetsdagar innan pengarna syns på ditt konto.

Vid byte till annan vara eller storlek skickar vi den nya varan till dig så fort vi mottagit produkten du vill byta.

Vid byte på grund av att varan du fått är skadad eller felaktig kommer vi att ersätta produkten så snart vi har mottagit den skadade varan.

bottom of page